Salut integral

Sabies que l’estat mèdic general del cos incideix en la teva salut cerebral? Mantenir la pressió arterial, el pes i l’índex de sucre en sang en nivells saludables, així com prendre la medicació prescrita, elimina factors de risc inclòs el deteriorament cognitiu. En aquesta secció trobaràs consells sobre la salut integral i com pot beneficiar el nostre cervell.

La hipertensió afecta les conexions del cervell 16/04/2019

La hipertensió afecta a mil milions de persones en el món, i pot provocar infarts de miocardi i accidents cerebrovasculars. L'Organització Mundial de la Salut (OMS) calcula que anualment provoca més de nou milions de morts.

Llegir més
Diabetis i reducció de la plasticitat cerebral 29/11/2018

La diabetis, que afecta a 422 milions de persones al món segons l'OMS, s'associa amb múltiples possibles afectacions del sistema nerviós i el cervell.

Llegir més
Reduir factors de risc per prevenir la demència 14/02/2018

A mesura que augmenta l'edat de la població mundial, creix el nombre de persones que viuen amb demència. Avui la sofreixen prop de 47 milions de persones.

Llegir més
El consum de tabac esta associat a un risc augmentat de desenvolupar demència 15/06/2017

En les últimes dècades molts estudis han investigat els efectes del consum de tabac sobre els diferents aspectes de la salut.

Llegir més
Cuida el teu cos 07/03/2017

L´Organització Mundial de la Salut (OMS) més enllà de l’absència d’afeccions i malalties, defineix la salut com l’estat integral de benestar físic, mental i social.

Llegir més