Actualitat

Recull de notícies i esdeveniments que no et vols perdre

Digues-me com vius i et diré quins riscos corres en envellir

Un estudi de la BBHI analitza per primera vegada com 9 hàbits de vida, com ara el tabac, l'alcohol, la socialització o el son, es combinen i tendeixen a agrupar-se en cada individu, establint 5 perfils diferents de persones.
Llegeix més ›
298 publicacions
BBHI Logo cerebro 4
L’Institut Guttmann i la Universitat de Barcelona reforcen la seva aliança per continuar impulsant la BBHI

L’equip interdisciplinari resultat de l’aliança, format per investigadors i professionals de diverses àrees, continuarà treballant en qüestions tan rellevants com la prevenció de malalties neurodegeneratives i la promoció d’hàbits saludables per al cervell.

Whats App Image 2024 04 03 at 10 26 31 2
La investigadora de l'Institut Guttmann Selma Delgado-Gallén guanya el Premi Juan Antonio Micó a la Millor Tesi sobre Dolor
Delgado-Gallén ha obtingut un dels premis a la Millor Tesi sobre Dolor en ciències clíniques, pel seu treball Aspectes cognitius, emocionals i neurobiològics en la percepció del dolor crònic, dirigit per Dolors Soler, psicòloga de l'Institut Guttmann, i Gabriele Cattaneo, neuropsicòleg i investigador de la BBHI.
Defensa tesis ruben q
L’investigador Rubén Perellón defensa la seva tesi, que identifica biomarcadors de salut cerebral mitjançant mètodes no invasius

Perellón ha identificat possibles biomarcadors de salut cerebral que podrien ser neurofisiològicament rellevants en el context de la resiliència en l’estrès, l'esquizofrènia i l'Alzheimer, mitjançant mètodes no invasius i escalables com l’estimulació magnètica transcranial i l’electroencefalografia.

Whats App Image 2024 02 22 at 10 57 06
Tesis
L’equip BBHI culmina tres tesis doctorals al 2023

2023 ha estat un any cabdal per a l’equip de la BBHI. Les investigadores Maria Redondo, Selma Delgado i María Cabello han defensat en aquest temps les seves tesis doctorals, desenvolupades en el marc de la iniciativa i culminant així un procés que aportarà un coneixement clau per a una millor comprensió dels mecanismes que contribueixen a una millor salut cerebral.

Whats App Image 2023 12 01 at 12 45 54