Socialització

Sabies que realitzar activitats que incorporen un component d’interacció social, com la dansa o les arts marcials, s’han associat amb un manteniment de la salut cerebral? Nombrosos estudis demostren que el grau d’interacció social s’associa amb millor qualitat de vida i satisfacció, menor deteriorament cognitiu al llarg del temps i prevalença de demència. En aquesta secció trobaràs consells sobre socialització i com pot beneficiar el nostre cervell.

Fer exercici i socializtar beneficiarà el nostre cervell 16/05/2019

Consell elaborat per David Pérez Terrado, Divisió Central d'Activitat Física i Salut de Metropolitan Club, entitat col·laboradora del BBHI

Llegir més
Sentir-se conectat, millor salut cerebral 26/09/2017

El Global Council on Brain Health (GCBH) és una col·laboració independent creada per proporcionar informació sobre com mantenir i millorar la teva salut cerebral. El seu objectiu primordial és ajudar a les persones a posar en pràctica els últims descobriments científics per millorar la seva salut cognitiva i viure la seva vida de la millor manera possible.

Llegir més
Ser socialment actiu pot ajudar a reduir el risc de declivi cognitiu 02/06/2017

L'aspecte social de la vida d'una persona és molt important per mantenir la salut cerebral i es pot dividir en diferents factors: la xarxa social, l'activitat social i la integració social.

Llegir més
Cuidar les relacions interpersonals 07/03/2017

Segons l’Organització Mundial de la Salut (OMS), l’edat cronològica no és un indicador exacte dels canvis que acompanyen a l’envelliment. Els seus efectes poden variar d’un  individu a un altre depenent de diferents factors com l’estil de vida, factors genètics i ambientals, particularment els relacionats amb els aspectes socials.

Llegir més