News

Obertes les inscripcions per a la cursa solidària OnCodines Trail


Ja estan obertes les inscripcions per a la V edició de l’OnCodines Trail, un repte esportiu i solidari per equips que té com a objectiu recaptar diners per a la recerca de la Barcelona Brain Health Initiative (BBHI), la Fundació OncoVallès i la Fundació Enriqueta Villavecchia. El Director de Recerca de l’Institut Guttmann, Javier Solana, va assistir el 27 de setembre a la presentació de la cursa, a Bigues i Riells.

L’esdeveniment tindrà lloc el 5 d’abril del 2025, amb un recorregut amb sortida a Caldes de Montbui i arribada a Sant Feliu de Codines que es podrà fer de 3 maneres: corrent (83 km), caminant/corrent (70 km) o caminant (50 km). Es tracta d’un traçat que en bona part és de muntanya i pistes forestals, tot i que també passarà per nuclis urbans. Els equips poden ser de fins a 4 persones (de les quals sempre 2 en moviment) o de fins a 6 persones (de les quals sempre 3 en moviment).

Cada conjunt que hi participi té un doble objectiu: completar la cursa i recaptar un mínim de 500 euros (equips de fins a 4 persones) o de 700€ (fins a 6 persones). La recaptació es destinarà íntegrament a la Barcelona Brain Health Initiative, la Fundació Oncovallès i la Fundació Enriqueta Villavecchia.

5 anys de solidaritat

Aquest és el cinquè any consecutiu que l’OnCodines Trail destina part de la seva recaptació a la BBHI. Els impulsors de la iniciativa son un grup de corredors que participava a diverses curses solidàries. Una de les seves integrants, la Glòria, era voluntària de la BBHI i va morir a conseqüència d’un càncer. La seva força i esperit positius van encoratjar els seus companys a engegar aquest projecte, que ha assolit un èxit aclaparador.