Tomàs Molina

Meteoròleg
Transcripció

Tomàs Molina
El meu hàbit de vida saludable per mantenir-me bé cerebralment és tenir reptes. M’agrada que em facin il•lusió les coses. Tenir aquest repte de voler saber sempre respecte a la meva feina, de voler interessar-me i buscar sempre coses de futur, això em fa estar despert i m’ajuda a mantenir-lo vibrant.

He viscut amb aquesta realitat. A casa meva gairebé tothom ha tingut una vellesa amb dificultats cerebrals. És fàcil que d’alguna manera jo hi hagi de passar. Si alguna cosa he après d’aquesta realitat que m’ha acompanyat és que he de mantenir el meu cervell actiu i com més lluny millor perquè si segueixo fent exercici, gimnàstica intel·lectual, potser trigo més a arribar a aquesta pèrdua de capacitats del meu cervell.

Nosaltres també podem participar. Moltes vegades és a través de petites enquestes, petites coses que ens demanen del nostre dia a dia. Això no ens costa gaire fer-ho i, en canvi, després pot portar solucions importants per a moltes persones. Per tant, si no costa, podem ajudar.