Carles Puyol & Vanesa Lorenzo

Ex futbolista / Model
Transcripció

Carles Pujol
Per a mi la clau per mantenir el benestar al llarg dels anys es la constància i els hàbits: fer esport, l’alimentació i descansar. L’important és arribar a viure molts anys però amb qualitat de vida.

Vanesa Lorenzo
Com tu afrontes la vida, si de forma positiva o negativa, tot això va a repercutir al teu benestar. Tindre aquesta actitud de curiositat, de saber que hi ha molt per aprendre, sempre hi han coses per aprendre, i això jo crec que es el que et fa mantenir-te jove. D’assegurar-te de quan envelleixes pots seguir gaudint de moments amb els teus fills, amb els teus nets, però amb una salut.

Carles Pujol
Com més informació tinguem, més podrem cuidar i més bons hàbits ens ensenyaran per estar en un estat físic i mental òptim.

Vanesa Lorenzo
Que ens donin eines per a entendre com podem millorar les nostres capacitats cerebrals, es que això és una de les coses més importants per a un ser humà.

Per a començar van a poder conèixer el seu estat de salut cerebral, que això és un regal, i després que els donin eines, pel qual es un regal participar.

Carles Pujol
Jo animo a que la gent s’apunti perquè la vida és molt llarga i del que es tracta és de gaudir.