Pedro de la Rosa

Ex pilot
Transcripció

Pedro de la Rosa
Els hàbits de la vida saludables que tinc son principalment els que hem parlat sempre i tot el món coneix. Dormir, intento dormir unes 7 o 8 hores al dia. Menjar variat i a les hores. Un bon menú de proteïnes, hidrats de carboni, de grasses. Un poc tot el que he aprés en la meva carrera esportiva i, sobretot, fer tres o quatre vegades a la setmana una mica d’esport. No molt però si amb regularitat.

Intento mantenir els mateixos hàbits ara que no estic competint que quan estava competint. Perquè? Per que em trobo molt millor, molt més fort.

Per a mi tindre un entrenador es bàsic, et motiva, et sap disciplinar, et sap ensenyar a fer els exercicis. I és bàsic tindre a algú que et guiï.

El nostre futur i és aquí, està al cap. Som el que som i realment hem de cuidar-ho. Jo crec que el més important és el missatge que hem de cuidar el nostre cos però no només el cos, sobretot el nostre òrgan més vital i més important que és el nostre cap per tant hi ha que participar en iniciatives com aquesta per a ser millors, viure més anys però, sobretot, amb una millor qualitat de vida.