Núria Silvestre

Professora
Transcripció

Núria Silvestre
Alguna de les coses que ens explica l’estudi potser ja les sabia així com que em sonàvem però el que m’agrada molt, i el que m’aporta, és que té una base científica i veig que és una cosa rigorosa, estudiada, pensada…i això crec que és una cosa molt important.

Jo sóc professora i llavors penso que tinc la sort de tenir davant gent a la qual podria explicar aquests beneficis que, no sé, al final són per tots i crec que és molt important.

Jo he canviat algun hàbit sí, bé, ho intento. El que he intentat, perquè en l’estudi ens diu, que s’ha de seguir una dieta mediterrània, equilibrada i, potser, reduir una miqueta l’ús de la carn vermella. No eliminar-la totalment, però reduir-la. I en aquest sentit doncs sí, sí que ho he fet.

L’ha he reduït una mica. No és que menges massa però això ho he intentat fer.

I també aportar fruits secs. Que això abans no ho feia i com se’ns explica que és molt important l’omega que ens aporten els fruits secs, això també ho he canviat.

Jo em sento contenta, si és pot dir així, de poder aportar, amb tots els meus companys voluntaris, aquest granet de sorra que pot afavorir-nos no només a nosaltres si no a tota la societat. I per mi això, em fa sentir molt feliç.