Nina

Músic i actriu
Transcripció

Nina
Els músics i els actors, també, tenim el privilegi d’haver d’exercitar moltíssim la memòria perquè nosaltres hem de planificar, hem d’ordenar moltíssim el material amb el que treballem, hem de memoritzar-lo, hem d’executar-lo.

Davant de fer un directe ja sigui en un plató de televisió com en un escenari, no és tant el que fas just abans de fer allò que vas a fer, si no què fas cada dia de la teva vida. Sigui caminar, sigui nadar, sigui fer pilates, sigui fer ioga… Això fa que exteriorment passin cosses que es transmeten al públic.

Mentre estiguem vius, no deixarem d’aprendre. I això és molt important que la gent gran ho sàpiga. És important que l’hi diguem a la nostra mare. Que l’hi expliquem, que ho entengui. Que no tiri la tovallola.

Jo fa temps que em plantejo com vull arribar als 80 anys. Vull arribar sent autònoma, vull arribar amb salut física i salut cerebral i, per tant, jo em preparo per això. Aleshores, tot allò que jo pugui fer, i que contribueixi, en aquell estat físic i cerebral al qual jo vull assolir quan tingui 80 anys, ho he de fer ara.