Jordi Gatnau

Empresari
Transcripció

Jordi Gatnau
Arran de l’estudi el que he procurat fer és modificar les pautes d’alimentació. De fet ara menjo més verdura, més peix, he tret la pastisseria i, d’alguna manera, els olis també per exemple els he dosificat una miqueta.

Tot això combinat amb un exercici no extrem però si continuat en el temps. Notes, notes una millora. Una millora continua.

De fet m’he aprimat sis quilos en els últims sis mesos. Crec que és molt.

I una de les conseqüències que he notat és que a l’hora de dormir em dormo més de pressa. Abans em costava una miqueta més. Ara em dormo més de pressa i m’aixeco més animat. I això crec que és important.

Seguint aquestes pautes doncs la veritat és que em trobo molt millor. No només jo sinó el meu entorn també.  Ajuda una miqueta, el meu benestar ajuda al benestar dels altres i això és el que procuro. No sempre ho aconsegueixes però  l’objectiu és aquest i, per això, vull tirar endavant.

I m’agrada seguir les pautes i formar part d’aquest grup també.  Perquè crec que és important sentir-se part d’un grup i si és un grup que el que busca és millorar la vida pròpia i la dels altres, doncs benvingut sigui.