Toni Tió

Encarregat de logística
Transcripció

Toni Tió
Sóc una persona que menjo de tot, no grans quantitats però menjo de tot, però ho compenso fent molt esport cada dia. I és una manera de compensar aquell xoriço de més que et prens o aquell embotit o aquells ous ferrats, i aquelles coses.

Sóc una persona que sempre estic al carrer, caminant amunt i avall, en fi, intento moure’m.

Jo ara estic en una etapa que estic acabant l’etapa de treball i ara els altres projectes són emplenar el temps aquest que deixaré de tenir emplenat emplenar-ho amb altres coses. Una gran part ja ho tinc emplenat en l’esport i després doncs m’he de buscar altres coses.

M’he apuntat a l’estudi de salut cerebral més que pensant en mi per que la veritat és que no hi havia pensat, és més que res pensant en les proves que em puguin fer a mi si poden servir per que desprès aplicar-ho a altres persones  per millorar doncs em sembla que és un bon tema i és una bona fita.

Jo crec que val la pena apuntar-s’hi. És una manera de col·laborar que no costa res i si això serveix per millorar a gent que té certs problemes i certes coses i qui sap si el dia de demà inclús a nosaltres mateixos doncs jo crec que val la pena apuntar-s’hi i us invitaria a que ho féssiu.