Alex Corretja

Ex tenista
Transcripció

Alex Corretja
Els meus hàbits de vida saludables són fer esport, sempre, quatre o cinc vegades per setmana mínim. Surto a córrer, vaig en bicicleta, jugo a pàdel, de tant en tant també a tennis, vaig al gimnàs. I em cuido molt també l’alimentació. Sempre ho he fet perquè quan he estat esportista d’alt nivell, m’havia de controlar i ara també m’agrada fer-ho.

Projectes sempre tinc al cap. Sempre tinc coses que em fan il•lusió. Intentar ajudar a xavals joves a que siguin millors tennistes; quan faig de comentarista per a mi és una cosa molt important transmetre-li a la gent el que està passant a la pista, sempre et manté actiu.

Per a mi tenir un coach és bàsic, per a tot. Tu vas una mica perdut en temes d’alimentació, doncs és probable que no entenguis tant com un especialista. Sempre hi ha d’haver algú que et guiï una mica, que t’ajudi, que tiri una mica de tu quan les coses et costen una mica.

El cervell és tot. Necessitem tenir molt coneixement del que tenim aquí dins perquè és el que mana tot. Com més siguem millor, tu et pots sortir beneficiat però l’altre també. Quanta més gent hi hagi que doni les seves idees i que participi en aquest tipus de projectes, molt més coneixement per a tots.