Albert Llovera

Pilot de rally
Transcripció

Albert Llovera
Quan competeixo és el que em fa estar sempre molt concentrat amb el que estic fent. Sempre vaig a molta velocitat. El Dakar és complicat per les diferents temperatures. Les distàncies són molt llargues i llavors no et pots distreure. Has d’estar actiu.

Per mantenir el cervell actiu i que puguem arribar a la vellesa bé, suposo que una de les coses que ens aniria super bé seria llegir moltíssim, tenir tots els pensaments possibles tant si són bons com si són dolents, fer-lo treballar.

De cara al futur que em preocupa molt doncs tindre problemes cerebrals, moltíssim. Per que crec que dintre de la meva estructura, o de la de tots, la part del cervell és la que necessitem que continuï funcionant bé tota la vida. Intentaré estar actiu per poder-me fotrem mentre tingui tota la vida.

I crec que entre tots podem valoritzar. Cadascun pot portar la seva informació de cara a aquest estudi, és important. Per que això és un estudi per tots. Pels nostres fills i els nostres nets segurament. Llavors si podem millorar la nostra caixa superior és el que ens arribarà a donar una qualitat de vida a la llarga i crec que, entre tots, podem fer aquesta feina.