Agenda

Sisena sessió del cicle Coffee Brains

El proper dimecres, 9 de novembre de 2022, tindrà lloc la sisena i última sessió del cicle Coffee Brains. En aquesta ocasió, la neuropsicòloga i investigadora predoctoral del BBHI Alba Roca explicarà la importància de l’avaluació neuropsicològica en la detecció primerenca de la demència i els beneficis que han aportat les solucions tecnològiques com el Guttmann Cognitest en aquest camp.

Es presentaran els resultats obtinguts gràcies a la validació feta amb participants del BBHI, així com altres col·laboracions en marxa i estratègies de futur. T’hi esperem!

Les Coffee Brains son xerrades mensuals en què un investigador/a del BBHI presenta a la cohort de voluntaris i voluntàries els resultats d’un estudi realitzat en el marc del BBHI. Consisteixen en sessions de 50 minuts en format híbrid, presencial i virtual, dividides en dues parts: una primera de presentació de resultats i una segona de preguntes i col·loqui amb el públic. L’assistència és gratuïta però requereix d’inscripció prèvia.

 

Títol: Guttmann Cognitest: oportunidades de detección precoz del deterioro cognitivo
Ponent: Alba Roca | Moderador: Javier Solana
Dimecres, 9 de novembre, a les 18h30
Assistència presencial (Guttmann Barcelona. c/ Garcilaso, 57) o virtual (s’enviarà un enllaç per connectar-se el mateix dia de la sessió)
Idioma: castellà
Gratuït
Inscripcions: https://forms.gle/qBLn835PPazYs4TA9