Notícia

Qüestionari específic per entendre millor el confinament i la salut cerebral

Ja està disponible el qüestionari que hem dissenyat específicament perquè ens ajudeu a entendre millor com aquesta situació única de pandèmia i confinament es relaciona amb mesures de salut cerebral. Amb la informació obtinguda podrem ajudar a avançar en el coneixement sobre determinants i condicions que afectin la salut del cervell en la població.

Per a realitzar-ho cal accedir al portal del projecte en el següent link: https://club.bbhi.cat

 

Nou qüestionari cada setmana

Amb l’objectiu de realitzar un seguiment dels nostres voluntaris durant el confinament, enviarem un nou qüestionari cada setmana. Aquesta informació serà molt important per a entendre l’efecte del pas del temps en el canvi d’hàbits imposat per la condició actual.

Les respostes rebudes seran altament valuoses i ens comprometem a analitzar-les el més ràpid possible i compartir els resultats amb la comunitat sense demora. A diferència d’altres qüestionaris de l’estudi, en aquest cas no és possible donar informació de retorn personalitzada. És molt important intentar que tothom completi el qüestionari aproximadament quan hagi passat el mateix temps des que va començar aquesta situació. Per això, per a aquests qüestionaris hem de ser molt estrictes amb el temps que deixem per a completar-los. El primer només estarà habilitat fins al dimecres 25 de març (inclòs).

 

No et perdis el missatge del director científic del projecte, el Dr. Álvaro Pascual-Leone: