Agenda

La nostra millor tecnologia: el cervell

Sota el títol de ‘Salut Cerebral i Neurotecnologia’ el Doctor David Bartrés-Faz, investigador principal del BBHI i professor de la UB parlarà del funcionament del cervell, de la seva capacitat plàstica i com optimitzar-la per recuperar-nos de lesions i per mantenir una salut cerebral òptima al 22@updatebreakfast que organitza 22@NETWORKBCN .

L’Innovador del mes serà el doctor en enginyeria biomèdica i investigador Javier Solana, que presentarà el BBHI i la utilització d’estratègies de m-Health i Intel·ligència Artificial per fer-ho sostenible.

Entrada gratuïta amb inscripció prèvia.

PROGRAMA

8.30h     Networking Breakfast

9.00h     Presentació del 22@Update Breakfast núm 125

Sr. Xavier Monzó, President 22@Network

9.10h    Update – Sr. David Bartrés-Faz, investigador principal del BBHI i professor de la UB

               “Salut Cerebral i Neurotecnologia”

9.25h     Innovador del mes – Sr. Javier Solana, doctor en enginyeria biomèdica i investigador al projecte BBHI

               “Barcelona Brain Health Initiative”

9.55h     Novetats del districte i l’associació

10.00h   Clausura i Networking Cafè

Més informació:

 

El 22@BREAKFAST és el punt de trobada i d’intercanvi d’idees innovadores que, des del 2004, se celebra cada mes al Districte de la Innovació. És una oportunitat per conèixer les darreres tendències tecnològiques i empresarials, i els progressos que es desenvolupen en l’entorn 22@ per a les seves empreses i institucions. Però també és una ocasió per intercanviar experiències amb més d’un centenar de directius i professionals vinculats a l’economia del coneixement.