Notícia

La Comissió Europea reconeix a Badalona com a lloc de referència en innovació en envelliment actiu i saludable

El nostre investigador Javier Solana va participar en l’acte per a commemorar el reconeixement de Badalona com Reference site de quatre estrelles (la màxima categoria) que ha rebut en l’última Conferència de socis celebrada en Aahrus (Dinamarca) de l’Associació Europea per a la Innovació en Envelliment Actiu i Saludable (EIP on AHA per les seves sigles en anglès de European Innovation Partnership on Active and Healthy Ageing).

Badalona ha estat reconeguda amb el guardó de la Comissió Europea que l’acredita com a ciutat de referència en matèria d’innovació en envelliment actiu i saludable. Aquest reconeixement és fruit de la tercera convocatòria del programa de l’Associació Europea per a la Innovació en Envelliment Actiu i Saludable (EIP on AHA per les sigles en anglès d’European Innovation Partnership on Active and Healthy Ageing). Els llocs de referència premiats, com Badalona, es distingeixen per disposar d’estratègies integrals per avançar en la innovació per a l’envelliment actiu i saludable d’acord amb un model que inclou la implicació de nombrosos agents: les autoritats del territori, el sector sanitari i d’atenció social, el món acadèmic, la societat civil i la indústria.

L’Institut Guttmann està dins del Reference site de Badalona i participa, principalment, amb l’esudi BBHI i la plataforma d’entrenament cognitiu GNPT.

Més informació aquí: