Notícia

Javier Solana recull el diploma del programa IMPULSA-LLAVOR

L’investigador i coordinador tecnològic del BBHI, Javier Solana, va estar el passat dia 13 de desembre a l’acte de tancament del Programa Avançat en Emprenedoria de Base Científica IMPULSA-LLAVOR.

Aquest programa, en el Solana ha participat com a investigador emprenedor del projecte Brain Health Coaching App (App per a coaching en salut cerebral), està servint per a millorar l’aplicació de coaching de promoció d’hàbits de vida saludable que es validarà durant l’any vinent.

En concret, en el curs que es tancava divendres passat, i que ha tingut una durada total de 120 hores, s’han fet sessions formatives relacionades amb l’emprenedoria, models de negoci, comunicació, màrqueting. L’objectiu és millorar la transferència tecnològica al mercat de manera que les solucions de l’àmbit de la recerca no es quedin en proves pilot sinó que realment arribin a la societat a través de serveis viables.

Brain Health Coaching App

Durant aquest any 2019 ja ha començat la validació tècnica i d’usabilitat de la primera versió desenvolupada, que continuarà durant l’any vinent 2020.

El projecte Brain Health Coaching App està cofinançat per la Generalitat de Catalunya i el Fons Europeu de Desenvolupament General (FEDER), amb un import de subvenció rebut de 100.000€ (número d’expedient: 2018-PROD-00172), que permetran portar a terme alguns dels desenvolupaments necessaris per a millorar les funcionalitats de l’aplicació i del portal del coach, i així dur a terme els pilots de validació de la solució tecnològica i serveis innovadors de coaching en l’àmbit de la salut cerebral.