Notícia

Javier Solana presenta l’App de coaching del BBHI al congrès BrainHIT

Javier Solana, investigador del projecte, ha estat en la Conferència Internacional sobre Innovacions i Tecnologies per a la Salut Cerebral (BrainHIT2019) a Viena, Àustria, on ha presentat el disseny de la solució tecnològica per a la fase d’intervenció del projecte.

A més de l’exposició d’un poster, Solana va donar ahir una conferència on va explicar com el BBHI utilitzarà les tecnologies mòbils per a connectar als voluntaris amb els professionals de coaching a través d’una App desenvolupada que està en fase de validació. D’aquesta forma es pretén innovar en la forma en què aquests professionals ofereixen els seus serveis per a la promoció d’hàbits de vida que promouen la salut cerebral.

Innovacions cerebrals

En el marc de la conferència s’estan presentant i discutint les últimes innovacions cerebrals i neurotecnologías per a promoure cervells sans i ments sanes i per a reduir la càrrega d’apoplexia, demència, migranya, neurodegeneración, lesió cerebral traumàtica i malaltia cerebral.

BrainHIT2019 és una plataforma innovadora i informativa dirigida a intercanviar coneixements entre els clínics involucrats en el camp del cervell, els neurocientífics, l’acadèmia i els empresaris, les noves empreses i la indústria de les ciències de la vida d’alta tecnologia involucrades en l’ecosistema cerebral.

 

Més informació: