Accés voluntari/a

Notícia

El BBHI participa al 5th Provence Summer Workshop

L’investigador del BBHI Javier Solana va presentar aquesta setmana al 5th Provence Summer Workshop els avanços del projecte posant especial atenció en la solució desenvolupada per a la fase d’intervenció multimodal: l’aplicació mòbil que permet el monitoratge d’hàbits de vida i l’entrenament cognitiu.

La solució tecnològica acaba d’acabar el seu desenvolupament i està llesta per a les primeres proves.

“Aquesta primera validació tecnològica i funcional es durà a terme durant aquest 2019, i els comentaris i recomanacions rebudes seran de gran utilitat per a millorar la solució que finalment s’utilitzarà en la intervenció,” afirma Solana.

El coaching, efecte positiu

La fase d’intervenció multimodal pretén validar que el coaching (tenir un “entrenador” personal) té un efecte positiu en la mesura que les persones adopten nous hàbits de vida saludable. La solució tecnològica proposada permet dur a terme aquest procés de coaching d’una manera més eficaç i eficient.

El 5th Provence Summer Workshop ha explorat aquests dies com els últims desenvolupaments en tecnologies digitals estan transformant la nostra comprensió i enfocament cap a la cognició i el comportament humans.

 

 

Més informació: