Notícia

El BBHI cancel·la provisionalment les visites i proves presencials pel coronavirus COVID-19

Seguint les recomanacions de les Autoritats Sanitàries i Administratives i degut a la situació d’excepcionalitat i el decret de l’estat d’emergència a causa de la pandèmia a causa del COVID-19, es comunica que:

S’ajornen totes les exploracions i qualsevol altre tipus de proves o intervencions previstes al menys fins el pròxim dia 1 d’abril a Guttmann Barcelona.

Amb l’objectiu de:

1. Evitar una propagació innecessària del virus especialment entre els col·lectius més vulnerables.

2. Garantir i preservar la seguretat i la salut dels professionals sanitaris per a possibilitar que puguin continuar oferint una atenció sanitària adequada als pacients que més ho necessitin.

La totalitat de l’equip BBHI continuem treballant per a conèixer i entendre com mantenir la salut del nostre cervell. Durant aquest període, intensificarem els nostres esforços en l’anàlisi de les dades recollides fins a aquest moment, per a donar informació de primera mà a tots els que participeu en el projecte.

A partir de l’1 d’abril publicarem més informació actualitzada segons es desenvolupi la situació.

Volem agrair, una vegada més, la inestimable col·laboració de totes les persones voluntàries i ens posem a la vostra disposició per a qualsevol dubte que ens vulgueu consultar.