Notícia

El BBHI al X Congrés de la Federació Europea del Dolor

“En les persones entre 40 i 54 anys amb múltiples dolors crònics com a migranya o lumbalgia, per exemple, ja hem pogut veure alguna funció cognitiva afectada, com la velocitat de processament. Un abordatge holístic del dolor primerenc seria imprescindible,” afirma la investigadora Selma Delgado, que presenta aquests dies un poster del projecte en el Congrés de la Federació Europea del Dolor EFIC®

La Societat Europa del Dolor* (EFIC) celebra aquests dies el seu XI Congrés a la ciutat de València. Aquesta trobada biennal reuneix els experts mes reconeguts en el camp de la medicina del dolor per a intercanviar coneixements, idees i els últims avanços en el camp.

 

 

 

*La Societat Espanyola del Dolor (SET) és una associació professional, multidisciplinària i sense ànim de lucre, fundada al juny de 1990 amb la intenció de promoure treballs científics sobre els mecanismes i el tractament del dolor, sensibilitzar a la societat sobre aquesta problemàtica i fomentar la millora constant en la valoració i la teràpia dels pacients que sofreixen dolor.