Notícia

El BBHI col·labora en una enquesta europea sobre salut cerebral

El BBHI manté actualment un acord de col·laboració científica amb el Consorci Europeu Lifebrain, que ha elaborat l’Enquesta Global de Salut Cerebral per conèixer el que pensa la gent sobre el cervell.

Aquesta enquesta és anònima, es fa online i per completar-la calen uns 15 minuts. Qualsevol persona interessada major de 18 anys pot fer-la. Les seves respostes ajudaran a conèixer el nivell de conscienciació global per la salut cerebral, així com l’interès general pel cervell que té la població Europea.

A partir de l’agost del 2020 es començaran a analitzar les dades rebudes d’aquesta enquesta global. Un cop analitzades, i al llarg del 2021, els resultats es publicaran al web del projecte Lifebrain i també es farà ressò des del projecte BBHI.

Què és Lifebrain?

El consorci Lifebrain lidera l’enquesta en col·laboració amb el Norwegian Brain Council i el German Brain Council. El projecte Lifebrain està finançat per la Comunitat Europea i és coordinat per la Universitat d’Oslo. El consorci combina 13 estudis d’investigació de 8 països europeus per explorar l’impacte dels gens, l’ambient i els estils de vida en la salut cerebral al llarg de la vida.

Si t’interessa participar en l’enquesta pots clicar en aquest enllaç:

Web de Lifebrain: