Nou qüestionari de personalitat disponible!

11/07/19

Un nou qüestionari de personalitat està disponible al club.bbhi.cat per a que els voluntaris puguin seguir aportant informació de gran valor a l’estudi.

...

Llegeix més...

“Sabem que hi ha molts factors que influeixen en les malalties del cervell”

09/07/19

El periodista Pedro Riba entrevista al investigador principal del BBHI David Bartrés-Faz al programa “Tierra de Sueños” de 25TV per parlar de com mantenir el cervell sa.

...

Llegeix més...

“Sentir-se sol equival a fumar-se un paquet de tabac diari”

05/07/19

És catedràtic de neurologia a la Facultat de Medicina de la Universitat de Harvard i director científic de la Barcelona Brain Health Initiative. Lara Bonilla entrevista a l’ Álvaro Pascual-Leone, qui acaba de publicar, amb Álvaro Fernández Ibáñez i David Bartrés-Faz, el llibre “El cerebro que cura” (Plataforma Actual).

...

Llegeix més...

500 voluntaris han fet ja les proves presencials a l’Institut Guttmann

28/06/19

Cinc-cents voluntaris dels que van ser seleccionats per a participar en la fase presencial del projecte han passat ja per l’Institut Guttmann i l’Hospital Clínic per a fer-se les avaluacions en persona. La resta de voluntaris que encara no han fet les proves està previst que passin a fer-les al llarg d’aquest any.

...

Llegeix més...

El BBHI col·labora en una enquesta europea sobre salut cerebral

27/06/19

El BBHI manté actualment un acord de col·laboració científica amb el Consorci Europeu Lifebrain, que ha elaborat l’Enquesta Global de Salut Cerebral per conèixer el que pensa la gent sobre el cervell.

...

Llegeix més...

“La socialització i un propòsit vital, claus per la salut cerebral”

25/06/19

Neurociència, estimulació cerebral, cervell i salut, xarxes neuronals, genètica i epigenètica….Milagros Pérez Oliva conversa amb el director científic del BBHI,  Álvaro Pascual-Leone, al programa Terrícoles de betevé.

...

Llegeix més...

L’activitat física té molts beneficis per a la salut en individus amb i sense antecedents de dany cerebral adquirit

21/06/19

Adherir-se a un estil de vida físicament actiu s’associa amb percepcions de salut cognitiva i global més altes, especialment en persones amb antecedents de dany cerebral adquirit (DCA), segons un nou article publicat per investigadors de BBHI en la revista Frontiers in Neuroscience.

...

Llegeix més...

El BBHI participa al 5th Provence Summer Workshop

L’investigador del BBHI Javier Solana va presentar aquesta setmana al 5th Provence Summer Workshop els avanços del projecte posant especial atenció en la solució desenvolupada per a la fase d’intervenció multimodal: l’aplicació mòbil que permet el monitoratge d’hàbits de vida i l’entrenament cognitiu.

...

Llegeix més...

El sopar solidari a El Punt Avui TV

18/06/19

Notícia a l’informatiu del Punt Avui TV sobre el sopar enosolidari que el consorci Enoturisme d’Alella DO va organitzar divendres al restaurant Els Garrofers en benefici del BBHI.

...

Llegeix més...

David Bartrés-Faz en el programa de radio Luces en la Oscuridad

13/06/19

Cervell salutogènic. El cervell és capaç de produir, per si mateix, salut?

...

Llegeix més...