BBHI i la salut cerebral a la UOC

23/10/18

Nova data pel  al campus del 22@ de la UOC. El Dr.David Bartrés-Faz, investigador principal del projecte, parlará d’Estils de vida i Salut Cerebral el proper 11 de novembre.

...

Llegeix més...

B·DEBATE. El son: el quart pilar de la salut

27/08/18

El B·DEBAT El son: el quart pilar de la salut, és una iniciativa de Biocat Fundació “la Caixa” organitzada per l’Observatori Global del Son, l’Institut de Recerca Biomèdica de LleidaAdSalutem Institute.

...

Llegeix més...

BBHI estarà a Healthio

23/07/18

La segona edició de Healthio se celebrarà els dies 16 al 18 d’octubre a la Fira de Barcelona.

...

Llegeix més...

Tesis: Exercici físic i cognició

09/07/18

La lesió cerebral traumàtica pot causar dèficits significatius en la funció cognitiva que poden generar una càrrega personal, social i econòmica.

...

Llegeix més...

Setmana del Cervell

13/03/18

La Setmana del Cervell (Brain Awareness Week) és la campanya global per augmentar la consciència pública sobre el progrés i els beneficis de la recerca del cervell.

...

Llegeix més...

Brain Film Fest, cinema del cervell

12/03/18

El cervell és el protagonista d’aquest nou festival, que inclou la vuitena edició del Premi Solé Tura.

...

Llegeix més...

Participem als Healthy Workshops de la UOC

27/02/18

El nostre investigador principal, David Bartrés-Faz, participarà el dimecres 07 de novembre a un simposium que organitza la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) en el marc dels “Healthy Workshops”.

...

Llegeix més...

Conferència: Estils de vida i salut cerebral en l’edat adulta

15/01/18

Dins del cicle de conferències A la recerca de la salut, el Centre Cívic Urgell acollirà la xerrada Estils de vida i salut cerebral a l’edat adulta a càrrec de David Bartrès-Faz, investigador principal del BBHI i professor Agregat del Departament de Medicina, Facultat de Medicina, Universitat de Barcelona.

...

Llegeix més...

La nostra millor tecnologia: el cervell

24/11/17

Sota el títol de ‘Salut Cerebral i Neurotecnologia’ el Doctor David Bartrés-Faz, investigador principal del BBHI i professor de la UB parlarà del funcionament del cervell, de la seva capacitat plàstica i com optimitzar-la per recuperar-nos de lesions i per mantenir una salut cerebral òptima al 22@updatebreakfast que organitza 22@NETWORKBCN .

...

Llegeix més...

Bioenginyeria per l’envelliment saludable

06/11/17

Aquest B·Debate, una iniciativa de Biocat i l’Obra Social “la Caixa”, està organitzat conjuntament amb l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) i vol posar èmfasi en els reptes que la població envellida ha d’afrontar en relació a la nostra qualitat de vida i salut i les possibles solucions que l’enginyeria biomèdica pot oferir.

...

Llegeix més...