BBHI s’apunta a la Salomon Run

26/03/19

 

Fer exercici físic i posar reptes al teu cervell són algunes de les activitats que sabem que afavoreixen una bona salut cerebral. Per això, el BBHI s’apunta a la carrera Salomon Run de Barcelona. Ens acompanyes i formem un gran equip?

...

Llegeix més...

El BBHI a la Setmana del Cervell

15/02/19

 

De l’11 al 15 de març de 2019, amb motiu de la Setmana Mundial del Cervelles durà a terme un programa de xerrades adreçades a l’alumnat d’ESO, batxillerat i cicles formatius dels centres educatius públics i concertats de Barcelona.

...

Llegeix més...

Brain Film Fest ja està aquí

14/02/19

El cervell és el protagonista d’aquest festival, que inclou la novena edició del Premi Solé Tura. El Brain Film Fest integra projeccions, xerrades i tallers per propiciar la creació audiovisual i donar a conèixer diferents aspectes del cervell, tant les seves meravelloses capacitats com les malalties i condicions que l’amenacen.

...

Llegeix més...

Acte de presentació del llibre “El cerebro que cura”

11/02/19

 

El proper dimarts 19 de febrer tindrà lloc en el nou centre Guttmann Barcelona (C/ Garcilaso, 57, Barcelona) la presentació del llibre “El cerebro que cura” amb la participació dels autors Álvaro Pascual-Leone de la Universitat de Harvard i David Bartrés-Faz, de la Universitat de Barcelona, en un acte presentat per la periodista Mercedes Milá.

...

Llegeix més...

Portes obertes a Guttmann Barcelona

01/01/19

L’Institut Guttmann torna a la Sagrera i volem que en sigueu testimonis.

...

Llegeix més...

BBHI al Palau Macaya

13/11/18

El 15 de novembre, la Fundació Grup Set organitza una jornada sobre Les solituds al Palau Macaya.

...

Llegeix més...

Concert solidari al Luz de Gas

24/10/18

El dijous 15 de novembre a les 21.00h la sala Luz de Gas i el grup Por Fin Viernes organitzen un concert solidari en benefici del projecte BBHI.

...

Llegeix més...

BBHI i la salut cerebral a la UOC

23/10/18

Nova data pel  al campus del 22@ de la UOC. El Dr.David Bartrés-Faz, investigador principal del projecte, parlará d’Estils de vida i Salut Cerebral el proper 11 de novembre.

...

Llegeix més...

B·DEBATE. El son: el quart pilar de la salut

27/08/18

El B·DEBAT El son: el quart pilar de la salut, és una iniciativa de Biocat Fundació “la Caixa” organitzada per l’Observatori Global del Son, l’Institut de Recerca Biomèdica de LleidaAdSalutem Institute.

...

Llegeix més...

BBHI estarà a Healthio

23/07/18

La segona edició de Healthio se celebrarà els dies 16 al 18 d’octubre a la Fira de Barcelona.

...

Llegeix més...