Conferència: Soledat i salut al projecte BBHI

06/05/19

David Bartrés-Faz farà una conferència a la jornada Gent gran i soledat que la Fundació Pere Tarrés organitza al CosmoCaixa de Tarragona.

...

Llegeix més...

Els autors de “El cerebro que cura” a Sant Jordi

16/04/19

El 23 d’abril celebrem Sant Jordi!

Si encara no tens el teu llibre signat pots apropar-te a la caseta de Plataforma Editorial a Passeig de Gràcia,73 i conèixer a dos dels autors: Álvaro Pascual-Leone i David Bartrés-Faz.

...

Llegeix més...

Álvaro Pascual-Leone farà la conferència “El cervell líder” a Girona

15/04/19

Els nostre director científic Álvaro Pascual-Leone oferirà la conferencia, “El cervell líder” en el marc del III Seminari Internacional sobre Neurociència i Educació.

...

Llegeix més...

BBHI s’apunta a la Salomon Run

26/03/19

 

Fer exercici físic i posar reptes al teu cervell són algunes de les activitats que sabem que afavoreixen una bona salut cerebral. Per això, el BBHI s’apunta a la carrera Salomon Run de Barcelona. Ens acompanyes i formem un gran equip?

...

Llegeix més...

El BBHI a la Setmana del Cervell

15/02/19

 

De l’11 al 15 de març de 2019, amb motiu de la Setmana Mundial del Cervelles durà a terme un programa de xerrades adreçades a l’alumnat d’ESO, batxillerat i cicles formatius dels centres educatius públics i concertats de Barcelona.

...

Llegeix més...

Brain Film Fest ja està aquí

14/02/19

El cervell és el protagonista d’aquest festival, que inclou la novena edició del Premi Solé Tura. El Brain Film Fest integra projeccions, xerrades i tallers per propiciar la creació audiovisual i donar a conèixer diferents aspectes del cervell, tant les seves meravelloses capacitats com les malalties i condicions que l’amenacen.

...

Llegeix més...

Acte de presentació del llibre “El cerebro que cura”

11/02/19

 

El proper dimarts 19 de febrer tindrà lloc en el nou centre Guttmann Barcelona (C/ Garcilaso, 57, Barcelona) la presentació del llibre “El cerebro que cura” amb la participació dels autors Álvaro Pascual-Leone de la Universitat de Harvard i David Bartrés-Faz, de la Universitat de Barcelona, en un acte presentat per la periodista Mercedes Milá.

...

Llegeix més...

Portes obertes a Guttmann Barcelona

01/01/19

L’Institut Guttmann torna a la Sagrera i volem que en sigueu testimonis.

...

Llegeix més...

BBHI al Palau Macaya

13/11/18

El 15 de novembre, la Fundació Grup Set organitza una jornada sobre Les solituds al Palau Macaya.

...

Llegeix més...

Concert solidari al Luz de Gas

24/10/18

El dijous 15 de novembre a les 21.00h la sala Luz de Gas i el grup Por Fin Viernes organitzen un concert solidari en benefici del projecte BBHI.

...

Llegeix més...