Registra’t ja a la V Trobada de Voluntaris i Voluntàries del BBHI

27/10/22

El proper dilluns, 21 de novembre de 2022, tindrà lloc la V Trobada anual de Voluntaris i Voluntàries del Barcelona Brain Health Initiative. Reserva ja la teva plaça!

...

Llegeix més...

Sisena sessió del cicle Coffee Brains

El proper dimecres, 9 de novembre de 2022, tindrà lloc la sisena i última sessió del cicle Coffee Brains. En aquesta ocasió, la neuropsicòloga i investigadora predoctoral del BBHI Alba Roca explicarà la importància de l’avaluació neuropsicològica en la detecció primerenca de la demència i els beneficis que han aportat les solucions tecnològiques com el Guttmann Cognitest en aquest camp.

...

Llegeix més...

Registra’t a la IV Trobada de voluntaris i voluntàries del BBHI

14/12/20

El proper dimecres, 16 de desembre de 2020, tindrà lloc la IV Trobada anual de voluntaris i voluntàries del Barcelona Brain Health Initiative, que aquest any es farà en format virtual a causa de la pandèmia de la Covid-19.

...

Llegeix més...

Nova àgora sobre el programa de la Covid-19

15/06/20

Sabem que moltes persones presenten seqüeles físiques i psíquiques posteriors a haver patit la Covid-19, algunes d’elles de gravetat.

...

Llegeix més...

Consells per a una bona salut cerebral durant el confinament

16/04/20

Aquest divendres 17 d’abril a les 19.00 conectat al Live Talks #UnaVentanaAlaCiencia al Instagram de @CosmoCaixa i podràs escoltar a nostre investigador principal, David Bartrés-Faz, donar consells sobre salut mental durant el confinament. 

...

Llegeix més...

Dieta, prevenció i tractament de malalties

03/12/19

El director científic del BBHI, Álvaro Pascual-Leone, i un dels assessors científics del projecte, Emili Ros, participaran a la Tertúlia d’Actualitat que el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona organitza en la seva seu el proper dimecres 11 de desembre a les 14.00h.

...

Llegeix més...

III Trobada de Voluntaris del BBHI

20/11/19

Et convidem a conèixer els nous resultats del projecte BBHI de la mà del director científic, Álvaro Pascual-Leone; de l’investigador principal David Bartrés-Faz i altres investigadors que participen en el projecte.

...

Llegeix més...

Conferència: “El cervell del líder”

21/10/19

La comissió de Salut i Economia de la Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País organitza el #debatAmicsdelPaís ‘El cervell del líder’, a càrrec del Dr. Álvaro Pascual-Leone, director científic del BBHI el pròxim 4 de novembre a les 19.00 a la seva seu a Barcelona.

...

Llegeix més...

L’envelliment a la societat del segle XXI

26/09/19

David Bartrés-Faz, investigador principal del BBHI, participarà en un debat sobre envelliment, cognició i estils de vida en el marc de la nit europea de la recerca: El envelliment en la societat del segle XXI.

...

Llegeix més...

No sentir-se sol, clau per una bona salut cerebral

18/09/19

Hi ha estudis que demostren que el grau d’interacció social s’associa amb millor qualitat de vida i satisfacció, menor deteriorament cognitiu al llarg del temps i prevalença de demència.

...

Llegeix més...