Institut Guttmann i Biocat organitzen el foro “Brain Health for Life”

15/10/20

Institut Guttmann ha estat seleccionat per a organitzar el Brain Health for Life Fòrum en el marc del projecte europeu “New Frontiers in Healthcare Innovation”. Aquest fòrum, que se celebrarà els dies 15 i 16 de desembre en format online, s’emmarca dins de les XXXII Jornades Tècniques del Institut Guttmann amb motiu del seu 55 aniversari.

...

Llegeix més...

Nova àgora sobre el programa de la Covid-19

15/06/20

Sabem que moltes persones presenten seqüeles físiques i psíquiques posteriors a haver patit la Covid-19, algunes d’elles de gravetat.

...

Llegeix més...

Consells per a una bona salut cerebral durant el confinament

16/04/20

Aquest divendres 17 d’abril a les 19.00 conectat al Live Talks #UnaVentanaAlaCiencia al Instagram de @CosmoCaixa i podràs escoltar a nostre investigador principal, David Bartrés-Faz, donar consells sobre salut mental durant el confinament. 

...

Llegeix més...

Dieta, prevenció i tractament de malalties

03/12/19

El director científic del BBHI, Álvaro Pascual-Leone, i un dels assessors científics del projecte, Emili Ros, participaran a la Tertúlia d’Actualitat que el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona organitza en la seva seu el proper dimecres 11 de desembre a les 14.00h.

...

Llegeix més...

III Trobada de Voluntaris del BBHI

20/11/19

Et convidem a conèixer els nous resultats del projecte BBHI de la mà del director científic, Álvaro Pascual-Leone; de l’investigador principal David Bartrés-Faz i altres investigadors que participen en el projecte.

...

Llegeix més...

Conferència: “El cervell del líder”

21/10/19

La comissió de Salut i Economia de la Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País organitza el #debatAmicsdelPaís ‘El cervell del líder’, a càrrec del Dr. Álvaro Pascual-Leone, director científic del BBHI el pròxim 4 de novembre a les 19.00 a la seva seu a Barcelona.

...

Llegeix més...

L’envelliment a la societat del segle XXI

26/09/19

David Bartrés-Faz, investigador principal del BBHI, participarà en un debat sobre envelliment, cognició i estils de vida en el marc de la nit europea de la recerca: El envelliment en la societat del segle XXI.

...

Llegeix més...

No sentir-se sol, clau per una bona salut cerebral

18/09/19

Hi ha estudis que demostren que el grau d’interacció social s’associa amb millor qualitat de vida i satisfacció, menor deteriorament cognitiu al llarg del temps i prevalença de demència.

...

Llegeix més...

Conferència magistral de David Bartrés-Faz a la UAB

01/07/19

El proper dimecres 3 de juliol, se celebra l’acte de cloenda de curs del Programa Institucional Universitat a l’Abast de la UAB.

...

Llegeix més...

La recaptació del sopar Enosolidari anirà destinat al BBHI

24/05/19

El proper 14 de juny a les 20:30 el Restaurant Els Garrofers d’Alella ofereix un menú de maridatge per 49,50€. La recaptació del sopar Ensolidari, que organitza Enoturisme d’Alella*, anirá destinada al projecte BBHI.

...

Llegeix més...