Conferència: “El cervell del líder”

21/10/19

La comissió de Salut i Economia de la Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País organitza el #debatAmicsdelPaís ‘El cervell del líder’, a càrrec del Dr. Álvaro Pascual-Leone, director científic del BBHI el pròxim 4 de novembre a les 19.00 a la seva seu a Barcelona.

...

Llegeix més...

L’envelliment a la societat del segle XXI

26/09/19

David Bartrés-Faz, investigador principal del BBHI, participarà en un debat sobre envelliment, cognició i estils de vida en el marc de la nit europea de la recerca: El envelliment en la societat del segle XXI.

...

Llegeix més...

No sentir-se sol, clau per una bona salut cerebral

18/09/19

Hi ha estudis que demostren que el grau d’interacció social s’associa amb millor qualitat de vida i satisfacció, menor deteriorament cognitiu al llarg del temps i prevalença de demència.

...

Llegeix més...

Conferència magistral de David Bartrés-Faz a la UAB

01/07/19

El proper dimecres 3 de juliol, se celebra l’acte de cloenda de curs del Programa Institucional Universitat a l’Abast de la UAB.

...

Llegeix més...

La recaptació del sopar Enosolidari anirà destinat al BBHI

24/05/19

El proper 14 de juny a les 20:30 el Restaurant Els Garrofers d’Alella ofereix un menú de maridatge per 49,50€. La recaptació del sopar Ensolidari, que organitza Enoturisme d’Alella*, anirá destinada al projecte BBHI.

...

Llegeix més...

Conferència: Soledat i salut al projecte BBHI

06/05/19

David Bartrés-Faz farà una conferència a la jornada Gent gran i soledat que la Fundació Pere Tarrés organitza al CosmoCaixa de Tarragona.

...

Llegeix més...

Els autors de “El cerebro que cura” a Sant Jordi

16/04/19

El 23 d’abril celebrem Sant Jordi!

Si encara no tens el teu llibre signat pots apropar-te a la caseta de Plataforma Editorial a Passeig de Gràcia,73 i conèixer a dos dels autors: Álvaro Pascual-Leone i David Bartrés-Faz.

...

Llegeix més...

Álvaro Pascual-Leone farà la conferència “El cervell líder” a Girona

15/04/19

Els nostre director científic Álvaro Pascual-Leone oferirà la conferencia, “El cervell líder” en el marc del III Seminari Internacional sobre Neurociència i Educació.

...

Llegeix més...

BBHI s’apunta a la Salomon Run

26/03/19

 

Fer exercici físic i posar reptes al teu cervell són algunes de les activitats que sabem que afavoreixen una bona salut cerebral. Per això, el BBHI s’apunta a la carrera Salomon Run de Barcelona. Ens acompanyes i formem un gran equip?

...

Llegeix més...

El BBHI a la Setmana del Cervell

15/02/19

 

De l’11 al 15 de març de 2019, amb motiu de la Setmana Mundial del Cervelles durà a terme un programa de xerrades adreçades a l’alumnat d’ESO, batxillerat i cicles formatius dels centres educatius públics i concertats de Barcelona.

...

Llegeix més...